KAPIJE

Vaša Vizija Postaje Stvarnost!

Izrada metalnih kapija prema vašim željama i potrebama. Sa pažljivim pristupom i stručnim veštinama, stvaramo kapije koje ne samo da oduzimaju dah svojim dizajnom, već pružaju dugotrajnost i funkcionalnost.

Naša Ponuda:

 1. Individualni pristup: Razumemo da svaki prostor ima svoj jedinstven karakter. Naš tim  pažljivo sluša vaše ideje i zahteve, kako bismo kreirali kapije koje odgovaraju vašem prostoru i savršeno odražavaju vaš stil i estetiku.

 2. Različiti materijali: Nudimo širok spektar materijala za izradu kapija, uključujući inoks, lim, gvožđe, pocinkovane materijale i drugo… Svaki materijal ima svoje jedinstvene karakteristike, prilagođene da zadovolje vaše potrebe u smislu izdržljivosti, izgleda i održavanja.

 3. Inovativni dizajn: Naš tim za dizajn inspiriše se najnovijim trendovima kako bi stvorio kapije koje su vizuelno atraktivne i savremene. Bez obzira da li želite klasičan, moderan ili rustičan izgled, mi smo tu da vašu viziju pretvorimo u stvarnost.

  Vrste Kapija koje nudimo:

  1. Klasične Kapije: Elegancija klasičnog dizajna, izrađene sa pažnjom prema detaljima.

  2. Modernističke Kapije: Savremeni i minimalistički pristup koji odražava suptilnost i sofisticiranost.

  3. Rustične Kapije: Oživite duh prošlosti sa rustičnim dizajnom koji donosi toplinu i autentičnost.

  4. Vrata sa Panelima: Kapije sa različitim panelima za dodatnu dimenziju i teksturu.

  5. Klizne Kapije: Praktične i prostorno efikasne, idealne za različite vrste prostora.

  6. Krilne kapije: Ulazne kapije se mogu izraditi kao krilna kapija koja se otvara kao klasična vrata ili kao dvokrilne kapije.

    

Naš asortiman metalnih kapija za dvorište ne obuhvata samo klasične ručne mehanizme otvaranja, već pruža i mogućnost električnih kapija sa automatskim sistemom. Elektromotori preuzimaju sve zadatke umesto vas, omogućavajući vam da jednostavno pritisnete dugme na daljinskom upravljaču kako biste otvorili ili zatvorili kapiju. Vaša praktičnost je naša glavna briga.

Uz našu stručnost u izradi metalnih kapija za dvorište, ponosno ističemo da takođe pružamo usluge projektovanja i proizvodnje kapija namenjenih halama i poslovnim prostorima. Razumemo važnost pouzdane, sigurne i funkcionalne kapije za industrijske potrebe, stoga se posvećujemo pružanju rešenja koja zadovoljavaju visoke standarde.

Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o vašim potrebama, i zajedno ćemo kreirati prilagođena rešenja koja će unaprediti funkcionalnost i bezbednost vaše hale ili firme.

Ne čekajte – dozvolite nam da vam pružimo vrhunski dizajn i izradu vaših metalnih kapija. Kontaktirajte nas danas i zajedno ćemo stvoriti ulaz koji će ostati u pamćenju.

Shopping Cart