Lifam M
Naslovna O nama Delatnosti Usluge Linkovi Kontakt
>O nama

"Lifam M" d.o.o. je lociran u Staroj Pazovi. To je moderna fabrika sa savremenom tehnologijom i dinamičnim razvojem. Prodajemo naše proizvode na domaćem, ali i na stranom tržištu, i stalno stremimo ka osvajanju novih pozicija kako na tržištu Evrope tako i sveta. Naš najveći prioritet je održati visok nivo kvaliteta proizvoda i usluga koje pružamo našim kupcima

>Istorijat firme

Fabrika za proizvodnju boca za propan butan gas je osnovana 1956 godine pod imenom "Lifam". Ovaj period postojanja fabrike karakteriše se njenim stalnim razvojem koji ju je svrstao među najveće i najpoznatije proizvođače čeličnih boca za TNG, ali i kao fabriku koja dinamično razvija program poljoprivredne mehanizacije, hidraulike, elektronike.

Lifam M Stara Pazova Istorijat

U periodu privatizacije u našoj zemlji, 1999 godine je osnovana fabrika "Lifam M" za proizvodnju boca za propan butan gas. 16.06.2003. došlo je do promene vlasničke strukture, te fabrika prelazi u vlasništvo preduzeća "Feroimpex" doo, Vukovar. Tokom ovog perioda u vlasništvu "Feroimpex"-a sprovedeno je niz kapitalnih investicija.

Početkom 2004. godine fabrika je u svoj proizvodni program uvrstila širok asortiman cilindričnih rezervoara za automobilsku industriju za tečni naftni gas, a nakon dve godine, kao realizacija vizije praćenja savremenih tržišnih tokova i zahteva komitenata, razvijen je program toroidnih rezervoara. Rezultat tendencije dinamičnog razvoja su fabrika poljoprivredne mehanizacije i fabrika hidrauličnih komponenti. Preduzeće danas zapošljava 148 radnika.


 


Bookmark and Share


 

© 2010. Lifam M. Sva prava zadržana. SUbArt Design Studio