Lifam M
Naslovna O nama Delatnosti Usluge Linkovi Kontakt
>Fabrika hidrauličnih komponenti - istorijat

Visokoprecizna proizvodnja - Fabrika hidrauličnih komponenti 

Visokoprecizna proizvodnja

Fabrika hidrauličkih komponenti je sa serijskom proizvodnjom počela još 1986.godine, dok je razvoj hidrauličkih proizvoda počeo nekoliko godina ranije.

Najveće iskustvo i tradicija pripada proizvodnji servoupravljača, čija standardna varijanta se serijski proizvodi od samog početka.Nedugo zatim su počeli da se proizvode i LS-servoupravljači sa prioritetnim ventilima, upravljački stubovi i mali rezervoari za upravljačke sisteme mobilnih mašina. U kraćim ili dužim periodima postojanja Fabrike hidrauličkih komponenti proizvodili su se i hidraulički cilindri, višesekcijski ručno komandovani razvodnici i hidraulički akumulatori.

Proizvodnja servoupravljača kao strateškog proizvoda Fabrike hidrauličkih komponenti bila je stalno usavršavana i proširivana novim originalnim izvedbama.Tako se dugo vremena proizvodio servoupravljač tipa „ variabil“ kao znatno jevtinija alternativa dvostepenom servoupravljaču. Zatim je u proizvodnju uveden i servoupravljač sa petim otvorom koji je u mnogim slučajevima alternativa složenijim LS-servoupravljačima sa prioritetnim ventilima.

Najpozitivnija karakteristika naše proizvodnje jeste maksimalna prilagodivost specifičnim zahtevima kupaca, u čemu će se nastaviti i dalje.

Naši servoupravljači su danas prepoznatljivi na tržištu kao servoupravljači tipa „Lifam“. Po priključnim i gabaritnim merama potpuno su kompatibilni sa servoupravljačima svih svetskih proizvođača. Izrađeni su po strogim zahtevima najvećih svetskih proizvođača traktora, pri čemu zahtevani kvalitet garantujemo primenom standarda ISO-9001/2000.

Precizna kontrola - srce fabrike hidrauličnih komponenti 

Precizna kontrola – srce fabrike

  

© 2010. Lifam M. Sva prava zadržana. SUbArt Design Studio